Verandahuis met wellnessfaciliteiten
 
Luxe logeren in het groene Vechtdal

Even voorstellen

Wij zijn Amy en Barry Redeker. We zijn getrouwd en de ouders van 3 prachtige kinderen. We wonen in het gezellige Heemskerk in Noord-Holland. 

We werken allebei in het onderwijs. Amy werkt als docent Pedagogiek en Didactiek bij een opleiding voor onderwijsassistenten en pedagogische medewerkers. Barry heeft op een basisschool gewerkt als leerkracht en zorgcoördinator. Sinds 2012 werkt hij als zelfstandig trainer / adviseur voor zijn eigen bedrijf School en Gedrag. Hij is gespecialiseerd in groepsdynamica en auteur van het boek De Ringaanpak.

Sinds juli 2020 zijn wij de trotse bezitters van een eigen verandahuis in Ommen. In de zomervakantie van 2020 hebben we zelf direct genoten van een verblijf in het mooie huis. Ondertussen hebben we de omgeving verkend en mensen ontmoet. Onze conclusie: Ommen is prachtig en de mensen zijn inderdaad erg gastvrij en vriendelijk.

Graag nodigen wij u uit om in ons mooie huis te verblijven. Via deze link kunt u een reserveringsaanvraag plaatsten. U vindt ons huis ook op Airbnb.

Hartelijke groeten,

Barry en Amy