Verandahuis met wellnessfaciliteiten
 
Luxe logeren in het groene Vechtdal

Het Verandahuis

De woning is in 2011 verbouwd en aangepast met allerlei luxe voorzieningen. Er is een complete badkamer met ligbad en douche en een keuken met vaatwasser, magnetron en oven. Verder is er behaaglijke vloerverwarming en een sfeervolle serre met haardkachel voor gezellige avondjes. Een heerlijke en ruime loungebank, WIFI en een smarttv met apps van Netflix / Canal Digital voor een ontspannen filmavondje.

Drie slaapkamers met op iedere slaapkamer 2 éénpersoonsbedden met comfortabele matrassen en kussens.
Alle voorzieningen en een slaapkamer zijn op de begane grond. De woning is dus ook ideaal voor minder validen en ouderen. Boven twee slaapkamers en een extra wastafel / toilet. Tevens is er een wasmachine aanwezig. Het huis is rook- en huisdiervrij.

Een grote, omheinde bostuin (1215 m2) met een sauna en een hottub. In de tuin treft u een grote trampoline, een leuk speelhuis en een boomhut. Er is een grote en verlichte veranda. Dus ook bij regen kunt u nog heerlijk buiten zitten. Het huis staat op een klein en vriendelijk park met zowel permanente als recreatieve bewoning. Er is geen receptie en iedere woning is anders.